Alex T Harris Årets Mästare 2014

På galan anordnad av Svenska Budo & Kampsportsförbundet prisas Sveriges allra bästa idrottares prestationer under 2013. Flera av Sveriges bästa kampsportare i alla kategorier fanns på plats på Berns.

Av de nio kategorier som finns på Kamsportsgalan var Alex T Harris nominerad till hela två pris, Årets Mästare och Årets Kampsportare! Alex fick priset Årets Mästare förtjänstfullt före övriga nominerande: Thomas ”Totto” Heiderup, kickboxning, Sida Yin, jodo  och Jesper Waldestål, jodo/iaido. Priset om Årets Kamsportare gick till Alexander The Mauler Gustafsson MMA, en värdig motståndare till Harris.

Alex laddar just nu inför världsmästerskapen i thaiboxning, IFMA World Championships 2014,  som går av stapeln 1-10 maj i Malaysia. Därefter ska han försvara sin WMC-titel i -72,6 kg i thaiboxning vid en stor gala i Monaco i sommar.

Bilden är tagen av Lena Olsson på galan; flickvän, priset och en nöjd Alex T Harris!