Nya öppettider på Fighter Centre!

Vi har valt att öka bemanningen i Repan både på fredagar och söndagar men även beslutat att hålla dörren låst under övriga tider, förutom en kvart innan resp pass. Det är väldigt tråkigt men nödvändig åtgärd i dagsläget att behöva vidta dessa åtgärder då vi råkat ut för ett par stölder, vilket inte är acceptabelt. Vi hoppas att alla är positiva till ökad bemanning i Repan! Var snälla och ha extra koll dels på era tillhörigheter så klart (och inte lämna dyra saker eller märkeskläder i omklädningsrummet) och dels på folk som rör sig i lokalerna som inte verkar höra dit (och som till exempel inte har träningskläder med sig). Om någon går in på centret utan att dra en tag så hör dom inte hit! Våga ifrågasätta, alternativt säg till en instruktör/funktionär.

Nu får vi hjälpas åt, vara vaksamma och se till att det inte rör sig folk på centret som inte hör dit och som har en helt annan agenda än att träna och ha kul!

Tack för visad förståelse!