Fysföreläsning med Joel Löwenberg

Föreläsning riktar in sig på styrketräning för kampsportare och kommer ge svar på frågor som vad som behövs, hur man ska tänka, och vad vi kan göra för att få så bra effekt som möjligt. Joel kommer gå igenom träningsupplägg, skillnaden mellan nybörjare och avancerad, samt upplägg över tid.

Detta är en föreläsning av yttersta vikt för de som faktiskt satsar på att lyckas i tävlingar och inte bara rulla runt på mattan för skojs skull. Teknikkunskap är viktigt, men det är även viktigt att fokusera på fysiska attribut för att lyckas på tävlingar och inte minst för att kunna träna hårt.

Joel Löwenberg är själv kampsportare och tränar på Gladius i BJJ Elit men har även ett förflutet i MMA. Lite mer info om Joel:

  • Han är massageterapeut i grunden
  • Har en treårig universitetsutbildning med inriktning på idrottsvetenskap
  • Driver ett eget företag i branschen
  • Grundare av hemsidan smartfight.se
  • Haft uppdrag som fyscoach åt Gladius MMAs elitgrupper den senaste tiden

Anmälan sker via   ***länk till Facebook evenemang**’