SUF-kurs vårtermin 2014

SUF står för Stand Up Fighting och är ett koncept utvecklat av August Wallén, chefsinstruktör på FMT och Gladus MMA.Kurser hålls inför varje termin på Fighter Centre. Det är en mycket gedigen och grundlig utbildning som består  av 6 h per dag under hela 4dagar! Den är obligatorisk för alla MMA och thaibox-instruktörer på FighterCentre samt erbjuds de som tränar i dess tävlingsgrupper. SUF-kursen gäller somb as för klubbarnas träningsfilosofi.

SUF-kursen är praktisk, och dess tekniker,mittshållning- och utlärningsprinciper ligger som grund för alla pass som hålls under terminen. Detta gagnar för att FMT och Gladius håller hög kvalitet på sina instruktörer – och dess medlemmar får lära sig muay thai  och mma av kunniga och inspirerande tränare!

Utbildningen hålls på Fighter Centre 11-14 januari.

***Länk till bilder på  FMTs Facebooksida*** 

***Länk Till bilder på Gladius Facebooksida***

 

 

Foto: Ammi Mobacken