Repetitionsseminarium

Lördagen 11 januari håller FMT ett repetitionsseminarium där allt som man lärt sig som nybörjare gås igenom. Seminariet är lämpligt för alla som vill få en chans att repetera allt det man lärt sig så att man startar ny termin med bästa förutsättningar som Fortsättare veckan därpå. Det är också perfekt för dig som inte blev clearad att köra igång i en fortsättargrupp. Du får chansen att gå igenom alla tekniker, få hjälp med det du behöver och bli bedömd på plats så att du kan hoppa in i en fortsättningsgrupp! Anmälan till Jens Fredholm Läs mer ->

Obs det är inte ett särskilt fysiskt krävande seminarie. Fokus ligger helt på de olika tekniska momenten och drillarna. Någon fys kommer vi inte att köra, enbart teknik.

Anmälning: Maila Jens på jens@najk.com

Datum: Lördag 11 januari

Hålltider för dagen: två pass 10:00-12:00 och 13:30- ca 15:30 med lunchpaus emellan

Plats: E-hallen på Fighter Centre

Ansvarig instruktör: Jens Fredholm

Pris: 200 kr (betalas kontant på plats)