Mikael Knutsson Svensk Mästare i Submission Wrestling

”Det känns jätteskönt! Det är mitt första SM-guld i SW! Två gånger har jag varit sjuk och två gånger har jag förlorat finalen. Skönt att äntligen få till det och ta guldet! Jag gick två matcher i min klass. Första matchen vann jag på armbar. Nästa match var mot min klubbkompis Victor Zotov. Det slutade med att jag tog guld och Victor kammade hem silvret! Min uppladdning inför detta sm har varit perfekt i och med att jag var med i ADCC VM för ett tag sedan och därefter bara behövt köra ren underhållsträning. 

Nu kommer jag ha träningsuppehåll från sw ett litet tag. Under tiden kör jag på med BJJ och unnar mig lite gott på jul. Förhoppningsvis blir det ADCC EM senare i år.”

Fantastiskt bra jobbat,  stort grattis till SM-guldet önskar Gladius!

Foto: Antony Sastre, Studiografen