Tack till FMTs Anders Eriksson!!!

August Wallén 2013-10-31: 

Idag tackade Anders Eriksson för sig och lade mittsarna på hyllan (för den här gången). Som ni som varit med ett tag vet så har Anders så sakta fasat ut sitt engagemang de sista 1,5-2 åren och denna termin gjorde han det sista rycket i coachning av Alex T Harris inför Combat Games. Tillsammans med Jens Fredholm har Anders haft stor del i Alex fantastiska karriär!

Om jag inte minns fel så började Anders träna med mig 1996 på Arvid Lindmansgatan. Han följde sedan med till Ingenjörsgatan och sedan vidare till viktoriagatan och Fighter Centre. Det var Anders och jag som grundade Fighter Muay Thai som idag är en av Sveriges framgångsrikaste thaiboxningsklubbar.

Anders och jag har alltså tränat ihop i 16 år och idag sa Anders bland det finaste och mest respektfulla man kan säga till sin instruktör: ”Du har lärt mig allt jag kan”. Det är dock inte sant. För er som har läst Fighter Magazine genom åren vet att Anders är en nästa outsinlig kompetens- och kunskapskälla. Lika mycket som jag har lärt honom har han lärt mig. Vi har inte bara tränat ihop utan under många år även jobbat ihop.

För mig personligen har Anders varit en vän som jag upplevt mycket med. Så otroligt mycket har hänt under dessa åren sedan vi började träna ihop och även om han inte har synts så mycket utan som en del andra varit en doldis så har Anders varit en del av allt det. 

Efter alla dessa år som fighter, ledare, instruktör och coach känner Anders att det är dags för honom att gå vidare. Det kanske blir ett långt uppehåll eller ett kortare och kanske kommer han aldrig mer hålla ett par mittsar. Oavsett så har han alltid ett hem på Fighter Muay Thai och Fighter Centre och han kommer alltid att vara en vän.

Jag önskar Anders all lycka och framgång och tackar honom för allt fantastiskt han har gjort och bidragit med genom åren!