Fredrik Björnander skadad inför West Coast Battle 5

Hur känns det?

Jag var riktigt laddad och tyckte det var väldigt kul att få gå match mot en duktig fighter som Adel Ekvall. Dessutom tyckte jag det var extra kul att ett stort gäng från klubben planerat åka  ner som support för att ge sitt stöd. Det har varit riktigt roligt att många klubbkompisar som jag inte känner  kommer fram och önskar lycka till. Då känns det extra jobbigt att behöva ställa in. Det känns som man sviker, men jag hoppar hellre 1 match nu än missar 10 framöver.

Jag har mött Adel en gång förut, och då vann jag! Det var en jävligt rolig match, så jag såg verkligen fram emot att möta honom igen. Jag tror det hade blivit en riktigt bra match. Ã…h vad trist det här är!

Kommer du åka ner och titta på tävlingen?

Jag har inte bestämt mig om jag fixar det. Ã… ena sidan vill jag det för att stötta min klubbkompis Evelina Wikner som går match och även kolla in övriga matcher på galan. Men samtidigt är det väldigt jobbigt att åka och kolla på en match som man själv skulle tävlat i men fått ställa in. Det känns jävligt trist och frusterande.

Hur ser framtiden ut nu för dig?

Jag har fått ett väldigt strukturerat rehab program från sjukgymnasten,  som jag redan idag har satt igång med. Så förhoppningsvis går rehab snabbt! Jag kommer vara med på träningar och kan fortsätta hålla morgonpassen, men måste dröja tills skadan är borta tills jag kan gå för fullt igen. Jag vågar inte lova något utöver att försöka bli fullt frisk, men planen var SM innan detta dök upp. Jag  har fortfarande SM som mål!  Det ger mig drivet att satsa 100% på den något tråkiga rehaben.

Jag vill passa på att rikta ett stort tack till alla klubbkompisar som stöttar mig, både inför fighten och nu när jag tyvärr fått ställa in.

Krya på dig Fredrik!

Adel Ekvall nya motståndare blir Wagner Lucena från 12 Kings Muay Thai.

//Ammi Mobacken