Alex T Harris vidare i SportAccords World Combat Games

FMTs regerande världsmästare Alex T Harris tävlar i World Combat Games i St Petersburg,  Ryssland från den 19e oktober. World Combat Games anses som kampsporternas motsvarighet till OS! Tillsammans med coach Jens Fredholm ska Harris ta sig an de åtta bästa i världen i sin klass, -75 kg.Â

World Combat Games hålls i St Petersburg 18-26 oktober av SportAccord som är en paraplyorganisation för International Sports Federations. World Combat Games är en internationell multisportgala där 15 olympiska och icke-olympiska sporter finns med i programmet. Thaiboxning är en av dessa och endast de högst rankade fighters i världen blir inbjudna att vara med och tävla.Â

De idrotter som deltar i World Combat Games är:

Aikido, boxning, brottning, fäktning, judo, ju jutsu, karate, kendo, kickboxning, muay thai, sambo, savate, sumobrottning, taekwondo, wushu

Enda svensk som tävlar i muay thai, förutom Alex T Harris, är Johanna Rydberg från Helsingborg Muay Thai. Tyvärr förlorade Johanna Rydberg  sin första match som gick mot norskan Fatima Pinto och är därmed utslagen ur turneringen.

Läs mer om  ***Alex fantastiska meritlista***