Fortfarande platser kvar i höstens nybörjargrupp!

Träningstiderna för nybörjargruppen är tisdagar 20:30-21:45 och torsdagar 17:45-19:00

 

NYBÖRJARINFORMATION

Åldersgräns

Vi välkomnar alla som har fyllt 15 år.

Avgifter

Avgiften för att träna är 1700 kr per termin. Då ingår medlemsavgift och försäkring via Svenska Budo & Kampsportsförbundet. Nybörjargrupperna blir fulla snabbt, så först till kvarn gäller! Om du vet med dig att du vill träna hos oss är det bra att betala innan första passet. Betalningen görs på plats i samband med träning, med kontanter.

Provträning

Du som är nybörjare kan provträna en gång gratis innan du bestämmer dig. Fyll i formuläret under intresseanmälan så kontaktar vi dig med info om terminsstarter, dagar och tider. Kom ihåg att det även under provträningarna är först till kvarn som gäller, så kom i tid till ditt pass!

Utrustning

I början krävs ingen särskild utrustning. Shorts, t-shirt och en vattenflaska duger bra. En bit in i terminen vill vi dock att du skaffar boxningshandskar och tandskydd. När man tränat ett tag brukar man även skaffa skenbensskydd och fotskydd (killar skaffar även suspensoar). Detta är ett krav för att få delta i sparringövningar. Fråga din instruktör om du har funderingar om utrustning!

Regler

*Kom i tid

*Registrera din tag i entrén innan varje pass

*Träna inte när du är sjuk

*Tag av klocka och smycken innan träning

*Visa respekt för alla deltagare

*Meddela alltid instruktören innan du lämnar salen under pågående pass

Dessa regler är till för att skydda både dig och din medtränande!

Vår förening är ansluten till Svenska Kickboxningsförbundet och Svenska Budo & Kampsportsförbundet.