Renovering klar på Fighter Centre

FMTs lokal i bottenvåningen har byttplats med Krav Maga salen.  B-hallen är nymålad och färdigställd med nya armaturer, mitts-hylla, whiteboard, väggfasta skåp, alla gamla kablar borttagna samt slutligen är de gamla speglarna utbytta mot nya. B-hallen är Krav Maga Academys nya tillhåll när höstterminen kör igång i augusti!  

På övervåningen har D-och Fhallen blåsts ur tillsammans med gymet. Det har varit ett riktigt grovjobb, med många lass körda till tippen med nedtagna undertak, 280 kvm glasfiberisolering, 26 löpmeter nät från den gamla buren, gamla chinsställningen, armeringsjärn, kasserade mittsar, reglar mm. Därefter har det målats, två nya burar har byggts, alla mattor har millimeteranpassats, ringstolpar satts upp, ringrepen satts på plats, nya högtalare finurligt placerade i taket, cable-cross hopmonterad, power-rack på plats, mittshållare upphängda med mera. Och mellan varje moment: röj och dammsugning. 

Gladius Fhall består nu av två stycken burar!  En stor fyrkantig, samt en oktagonformad – det finns mycket vägg att träna mot! 

FMTs nya Dhall har samma öppna planlösning som Fhallen, men det finns ett ljuddämpande skynke att skärma av med. Hallen innehåller dessutom en ring, där ringrepen går att hängas av när man vill använda hela golvytan. 

Både Gladius Pro och FMT FC har nu närhet till gymet och kan alternera teknikträning med gym under passen. Gymet har också fått en uppfräschning med nya maskiner. 

Bilden visar att det var världsmästarklass på renoveringen! FMTs Jennifer Österlin och Elina Nilsson, båda thaiboxningsvärldsmästare, har varit med och hjälpt till. Fler bilder från renoveringen hittar du på Fighter Centres Facebooksida i fotoalbumet Renovering Fighter Centre -sommar 2013

Många frivilliga klubbmedlemmar (ingen nämnd= ingen glömd) har lagt åtskilliga timmar på att hjälpa till att få sitt ”andra hem” tipptopp och redo inför terminsstart! Ett stort tack riktas till alla som hjälpt till – vi ses till hösten! :-)

//Ammi Mobacken

Publicerad: