Världsklass på FMTs renovering

Det råder ingen lugn och ro under sommarlovet på Fighter Centre! Stor renovering sker då två salar på övervåningen blir totalrenoverade! Läs mer ->

FMTs gamla spegelsal i källaren byter vi mot KravMaga-salen på ovanvåningen. Både nya FMTsalen, MMA-salen och gymet genomgår totalförändring. Nya salen kommer vara öppen mot gymet (såsom MMA salen är idag) och dessutom innehålla en ring! 

Grovjobbet med renoveringen är redan genomfört och fyra stora lastbilslass med nedtaget undertak, 280 kvadratmeter glasfiberisolering, 26 löpmeter nät från buren, gamla chinsställningen, armeringsjärn , kasserade mittsar, reglar med mera är kört till tippen. Men fortfarande finns det jobb att utföra tills allt är på plats och salarna är topnotch!

Bilden visar vilken världsklass FMT har på renoveringen! Muay Thai världsmästarna Jennifer Österlin och Elina Nilsson tog paus i deras storsatsningen mot EM i slutet av juli för att hjälpa klubben med bygget. Alla medlemmar kan göra en insats! Det kommer bli grymt bra till hösten när renoveringen är klar. Men det är en bit kvar – missa inte chansen  att komma till centret och hjälpa till att dra ditt strå till stacken!

Även om du inte är utbildad snickare, elektriker eller allmänt händig finns det något för dig att göra. Kolla in tråden *** Arbetstråd – Renovering *** i Fighter Muay Thais grupp på Facebook för uppdatering när hjälp behövs. Och det sker både vardagar dagtid och kväll, samt vissa helger. Det bör finnas tider som passar så alla har chansen att hjälpa till!

Välkomna!

Publicerad: