SUF-kurs

FMTs instruktörer håller hög kvalitet, och är mycket uppskattade för sina kunskaper inom muay thai-tekniker samt att inspirera och motivera sina adepter. Alla FMTs instruktörer har SUF som grund – läs mer om detta ->

SUF står för Stand Up Fighting och är ett koncept utvecklat av August Wallèn, chefsinstruktör på FMT. Kurser hålls inför varje termin på Fighter Centre. Det är en mycket gedigen och grundlig utbildning som består av 2 st tre-timmarspass per dag under hela 4 dagar! Den är obligatorisk för alla instruktörer på FMT samt erbjuds de som tränar i FC. SUF-kursen gäller som bas för FMTs träningsfilosofi. 

SUF-kursen är praktisk, och dess tekniker, mittshållning- och utlärningsprinciper ligger som grund för alla pass som sedan hålls under terminen av FMTs instruktörer. Detta gagnar för att FMT håller hög kvalitet på sina instruktörer – och dess medlemmar får lära sig muay thai av kunniga och inspirerande tränare!

Till hösten sker utbildningen 3-6 augusti.

Publicerad: