Evelina & Jakob vann på Contenders vs Challengers

Fightgym Borås arrangerade den 25e maj Contenders vs Challengers. Tävlingen bestod av 12 st matcher i A, B och C-klass-. Tobias Jansson sammanfattar FMTs vinstmatcher:


Evelina Wikner vs Linnea Larsson: 

Första ronden inleds jämnt från båda sidor, Linnea med bra snabba kombinationer som avslutas bra med sparkar medan Evelina sätter hårda slag och riktigt bra knän. I rond två ökar Evelina tempot och börjar träffa många hårda raka slag samtidigt som hon tar över clinchen mer och mer.Därefter fortsätter Evelina kontrollera matchen ju längre den går. Med lugn stil styr hon Linnea och straffar henne i sin försök till offensiv med stenhårda knän och krossar. Sista ronden knäar, sparkar och slår Evelina till sig en definitiv 3-0 seger!

Jacob Looström vs Samphan Promsi

Jakob inleder sin match stabilt från rond ett med stabil boxning och stenhårda sparkar. Med flyt i händer och fötter kopplade han greppet redan i första ronden! Andra ronden innebar dominans för Jakob som var först in i varje duell. I tredje ronden var motståndaren ställd och Jakob kopplade på nästa växel. Med ett antal hårda kombinationer och hårda knän nöttes motståndaren ned. När Jakob i mitten av ronden går in och sätter en stenhård kombination och avslutar med knä går motståndaren i golvet. Jakob vinner sin match på en klockren TKO.

B-klass-63,5 kg, 5*2 min TKO

Jacob Looström FMT vs Samphan Promsi Malmö MT

B-klass-57 kg, 5*2 min 3-0
Evelina Wikner FMT vs Linnea Larsson Fightcamp Warberg