3-0 för Evelina, Akam och Johan i Helsinborg

Evelina Wikner slog till med 3-0 vinst i C-klass. Johan Lennartsson och Akam Sirwan valde samma väg i D-klass. De blev väl coachade av Fredrik Björnander och Saman Ahanin. Fantastiskt fint resultat, stort grattis!

 

Fredrik Björnander har tagit fram ett matchreferat:

”Akam Sirwan först ut i matchväg, hans uppdrag var långa tekniker och sidledsflyttningar. Akam azkaban styrde matchen både framåt och bakåt. Hans raka knän kunde knocka en häst! (Ponny iaf) ser fram emot att se honom i fullkontakt. Johan Lennartson ”Lenny” var nummer två ut. En tuff motståndare som körde lite fulknep, Lenny svarade med stenhårda slag. Ju mer motståndaren försökte, desto mer pressade Lenny honom tillbaka. Massa fina vridningar ledde till snygga knän och en motståndare i canvasen. Johans nervositet syntes inte någonstans (i rond tre) . Evelina Wikner the ”ironwill” gick in i matchen med ett sanslöst fokus och en vilja som är aningen skrämmande… Evve satte direkt standarden. Fanns det en tvekan om att detta var fullkontakt tystades den direkt! Ã…terigen var det knän från helvetet som satte stopp för motståndaren. Hon var en duktig tjej som var välcoachad från sin hörna. 

Evve likt de andra fightersen från FMT ansåg att blockar var överflödigt…. Annars var Evelina och killarna lättcoachade och hade ett bra gehör! Det är ett gäng riktiga fighters som nu lämnar Helsingborg och en bunt imponerade klubbar bakom sig!

Tack Saman Ahaninför en underbar medcoach! Sjukt bra kille att ha i hörnan!”

Och tack Fredrik för denna text!

 

 

D-klass -67 kg,3-0

Johan Lennartsson FMT vs Morgan Lindqvist Helsingborg Muay thai

D-klass -65 kg,3-0

Akam SIrwan FMT vs Markus Andersson Helsingborg Muay thai

C-klass -55 kg,3-0
Evelina Wikner FMT vs Elinor Falkman Helsingborg Muay thai  

Publicerad: