LiLi Thai Camp [Bas] 21 oktober

LiLi Thai Camp [Bas] 21 oktober

LiLi Thai Camp [Bas] är det första seminariet som främst riktar sig till nybörjare men även de som vill gå tillbaka och nöta grundtekniker. På det här 3-timmarspasset går vi (Linn och Linnea) igenom grundslag, sparkar, knän och försvar samt mittshållning. Eftersom antalet platser är begränsat och vi är två instruktörer så kommer du få mycket coachning. Teknikerna utförs i lugn och ro så du får tid att tänka, fråga och öva ordentligt.

För att nästa termin få gå i en fortsättargrupp krävs att man har tillräckligt bra grundtekniker och detta är ett ypperligt tillfälle för dig som går i en nybörjargrupp nu att öva på dessa tekniker. LiLi Thai Camp [Bas] är dock öppet för alla som vill nöta lite extra på grunderna.

Tid: Söndag 21:e oktober 9-12 eller 13-16 (du väljer ett pass)
Plats: Fighter Centre
Förkunskapskrav: Inga
Ställ frågor här eller till admin@fightermuaythai.com
Betalning: 200 kr sätts in på Bankgiro 640-9338. Skriv ditt fullständiga namn i meddelandefältet. Vi kommer uppdatera här och på Facebook när det blir fullt så se till att det finns platser kvar innan du bokar. Står det inte att det är fullt är det bara att boka.
(plats bokad vid betalning)
Antal platser: 20

Vilka är vi?
Vi är Linnea Skåpdal och Linn Wennergren. Vi har båda varit instruktörer på FMT i flera år och har lång erfarenhet från tävlingar såsom SM, EM, VM och proffsmatcher. Tillsammans håller vi thaiboxningsseminarier på olika nivåer för de som vill nöta lite extra på teknikerna. Varmt välkomna!