Massör/friskvårdsterapeut på Fighter Centre Göteborg

Mikael Nydén har en lång kampsportsbakgrund och tränar idag Krav Maga på centret. Han instruerar också själv i core, box och funktionell träning. Mikael är medlem i Kroppsterapeuternas förbund, är certifierad av branschrédet Svensk Massage, diplomerad av Axelsons Gymnastiska Institut och har en treårig utbildning i kinesisk medicin med inriktning på akupunktur. Han innehar F-skattsedel och är patient- och ansvarsförsäkrad. 

Mikael kan erbjuda hjälp med bl a:
Muskel-, led- & ligamentskador
Ryggont
Nackbesvär
Ischiassmärtor
Muskelvärk
Stressrelaterad värk
Viktminskning

Mikael kommer att finnas tillgänglig på Fighter Centre på tisdagar. Fram till och med den 30 september har han ett specialerbjudande på 495:- (normalpris 650:- ) för en timmes behandling.
För att ni ska få en chans att träffa honom och höra mer om vad han kan erbjuda kommer Mikael att gå runt och presentera sig för fortsättargrupperna den 17 augusti och för nybörjargrupperna den 31 augusti.
Mer information kan ni hitta på hans hemsida
Mikael kan kontaktas på e-mail: feeling@nyden.nu eller tfn: 0735-040103