Besam Yousef vs Valid Abdurachmanov i titelmatch på The Zone FC Evolution

Valid Abdurachmanov representerar Ettl Bros MMA Team från Österrike. Han har ett fight record på 4-2. Han har gått på Österrikes största gala Cage Fight Series och vunnit där på rear naked choke. En av hans tuffaste matcher var mot Angelos Zampakikas med ett record på 7-1 som resulterade i förlust.Besam Yousef är obesegrad och har tagit alla sina vinster på hemmaplan på The Zone FC. Han är en utpräglad striker och två av vinsterna har kommit på TKO. Men han har även visat sina färdigheter med submission och avslutat en match på anaconda choke. I sin senaste match på The Zone FC – Bushido gick han en tuff 3 rondare mot Mikael Dell Valle från Yogaka Team, Schweiz och visade på bra ground and pound, vilket resulterade i vinst på domslut efter full tid.Det borgar för en spännande titelmatch i -77 kg på The Zone FC 6 – Evolution den 27 mars i Lisebergshallen.

Publicerad: