Fenomenala insatser på Alive SWT Finaler

Rapport från Frank E BarmanEddy hade en av sina tuffaste motståndare hittills i Babak Nejad (ursäkta stavningen, det är en gissning..) och vann efter en tuff brottningsmatch innan han på sann Eddy-maner tog priset för snabbaste submission i finalen på 25 sekunder!Greven var helt fenomenal och vann semifinalen mot Usama Aziz! Men Greven slutade inte ta skalper här, utan efter 6 minuters brottningsmatch sköt Hamid Corassani in och fick ner Greven. Dock kopplade Greven en arm inne-giljotin som han fick avklapp på inom ett par sekunder på marken. Sjukt imponerande Greven, fan va grym du e!Nikola gjorde som alltid. Avslutade sina matcher på armbars. Hips don’t lie, är det din favoritlåt Nikola? Seriöst så visade han igen hur sjukt bra han är på att låsa ut folk. Han passade även på att klappa ut en av de få som vunnit över honom tidigare i semifinalen. Kul som fan att se dig tävla Nikola!Såg Rymons tredjeprismatch och han gjorde en riktigt fin doubleleg följt av en stilig armbar som han fick jobba för ett tag innan den satt. Dominant vinst, såg riktigt bra ut!Oliver fick tyvärr se sig besegrad i finalen men först efter att först ha vunnit två matcher. Du är grym Oliver!Mathias Castejon skadade sig mycket olyckligt och jag hoppas att du blir bra snabbt! Innan skadan så ledde han matchen och gjorde bra ifrån sig.

Krya på dig och uppdatera oss gärna om hur det är med dig!
Grymt jobbat av alla i finalen och även alla andra som gjort kanonprestationer under 2009 men som inte kunde vara med i finalen av olika anledningarVideo från finalen i -70 kg med Greven

Publicerad: