Yousef på Dynamite

Då är det klart att Besam Yousef från Gladius MMA tävlar på The Zone FC Dynamite.

Brawlern Besam Yousef har två gånger medverkat på Zone. I proffsdebuten blev det krig, blod, svett och tårar mot kämpen Klingsell, innan göteborgaren fick handen rest i rond två. Uppföljaren mot norske Formo var över på en och en halv minut, där Yousef visade att han även har jiu jitsu i sin arsenal och vann på en anakondastrypning. Utöver det har Yousef gått 2-2-0 i shootfighting som amatörfighter, och tävlat med viss framgång i boxning.

Pavel Nakonieczny är den senaste fightern som skickas till Göteborg av schweiziska teamet Yogaka. De har tidigare medverkat med Peter Mettler och Gustavo Picone, som gått 2-1 i buren mot lokala fighters. Nakonieczny går här sin proffsdebut, och har som amatör skrapat ihop ett record på 4-1-0.

Matchen går i weltervikt, -77 kg på The Zone FC Dynamite, som hålls 25 april i Lisebergshallen, Göteborg.