Tre medaljer på Februaricupen

Lördagen den 21 februari var det dags för årets första tävling, Februaricupen i Eskilstuna. Sju tävlande från klubben var anmälda men bara sex åkte iväg på grund av sjukdom.

Bäst gick det för Kristin Skante som efter två tuffa men genomförbara matcher till sist stod som vinnare i -55. I finalen mötte Kristin väldigt tufft motstånd men kunde på grund av sin erfarenhet ändå nå ända fram.

Therese Johansson gick i -60 där hon i sin första match mötte hårt motstånd men gjorde en mycket bra match även om det inte räckte till seger. I den andra spelade hon ut sin motståndare, som var väsentligt längre. En bra match som gjorde att hon slutade på andra plats.

Olof Petterson vann sin kvartsfinalen men senare blev det förlust i en ganska hård semifinal. I matchen om tredjepris fanns en motståndare som passade hans stil och Olof kom till sist på tredje plats i +94.

Maria Erneholm och Denise Larsson, i -55 respektive -65, hade båda mycket tufft motstånd i sin semifinaler. De kom aldrig riktigt in i matcherna. De gjorde dock mycket bra ifrån sig i matcherna om tredjepris men det räckte inte riktigt ända fram denna gång.

Tommy Sand stod för dagens första seger i sin kvartsfinal där han manövrerade ut sin motståndare. I semifinalen gick han en jämn match men lyckades inte knipa segern. I en mycket jämn match om tredjepris kämpade Tommy på men fick se sig besegrad.

Allt som allt gjorde klubben en bra tävling med mycket kämparglöd. Många erfarenheter rikare så är suget redan stort efter nästa tävling.

Bilder kommer inom kort!