Tid att göra intresseanmälan för att träna på Gladius

Varför skall du välja Gladius som din klubb? Det finns ett otal anledningar, nedan är några listade

Gladius har är en uttalad tävlingsinriktad klubb vilket innebär ett flertal saker. Vi tar dem i tur och ordning.

Historia

Gladius har en historia i att tagit fram många, många fighters på flera olika nivåer. Klubben är helt unik på detta och motsvaras inte av någon annan klubb varken i Göteborg eller Sverige.

Ekonomiskt stöd för tävlande

Gladius betalar generellt sätt alltid anmälningsavgifter och resor för tävlande. För den som tävlar regelbundet är värdet på anmälnigsavgifter och resor avsevärt större än avgiften för att träna. Detta ekonomiska stöd är mycket ovanligt bland andra klubbar.

Arrangemang av egna tävlingar

Gladius har en lång tradition av att arrangera tävlingar. Det är allt från proffstävlingar som The Zone till nybörjartävlingar i submission wrestling. På ett år arrangerar Gladius 8-10 tävlingar. Detta främjar sporten för alla men är en garanti för klubbens medlemmar att det finns bra tävlingar att delta i. Ingen annan klubb är i närheten av att bidra till sporten med att arrangera så mycket tävlingar.

Måste man tävla?

Absolut inte. Men genom att bedriva en tävlingsinriktad verksamhet tvingas vi att utvecklas hela tiden och det förhållningssättet kommer alla (tävlande eller inte) till godo.

I ständig utveckling

Gladius tagline – ”No Rest For The Wicked” innebär att vi aldrig står still och vi försöker alltid hitta förbättringsområden. Detta har gjort oss ledande i många år och kommer att säkerställ att vi kommer att vara det framöver också.

Så klicka på länken nedan för en intresseanmälan så har du tagit första steget till att vara med på vår resa!