Platsinformation Nybörjargrupper

Vanligtvis vill vi gärna erbjuda provträning till alla men med så många instresserade så rekommenderar vi dem som är säkra på att börja träna att betala i förväg. Vi tillämpar principen ”först till kvarn” på platserna vilket betyder att de som betalar först får platserna. Det finns alltså en risk att om man väntar med att betala och provtränar först så kan platserna vara slut när man bestämt sig.

För de olika grupperna vi har så är trycket störst i MMA Nybörjare 1 följt av MMA Nybörjare 2, därefter BJJ Grund och slutligen MMA Nybörjare 3. I de tre förstnämnda överstiger antalet intresserade av respektive grupp antalet platser i gruppen.

Notera att det ännu går att betala sig till en plats i alla grupper.

Vill du betala din plats i en grupp så gör du det antingen på vårt BG 5834-5729 (ange namn och grupp) eller i receptionen på Fighter Centre med kort eller cash. Receptionen är öppen måndag-torsdag 16.30-22.00 samt söndag 14.00-22.00

För er som ännu inte gjort intresseanmälan så går det fint att göra det på länken nedan

Publicerad: