Träna på Gladius MMA

Hos oss kan du träna MMA och BJJ i stora, moderna och synnerligen välutrustade lokaler mitt i centrala Göteborg. Vi har även tilläggsklasser i Thaiboxning, Brottning och Boxning.

Gladius MMA har tränade och tävlande på alla nivåer, från absoluta världseliten med bland annat August Wallén och Martin Janson till Sveriges enda kvinnliga MMA proffs Elina Nilsson vidare genom skalan av nyblivna proffs, amatör tävlande och nybörjare som tävlar på Westside.

Gladius MMA är till för alla och sysslar med gruppträning där man både kan motionera och satsa hårdare mot att tävla i någon form av MMA eller BJJ. Gladius betalar alla anmälningsavgifter och resor till tävlingar för sina medlemmar

Gladius är medlemmar i RF via Svenska Budo & Kampsportsförbundet och Svenska Boxningsförbundet vilket gör alla våra medlemmar försäkrade. Gladius är även medlemmar i Shooters MMA vilket innebär en strid ström av gästtränande, till exempel UFC stjärnan Martin Kampmann.

Gladius arrangerar regelbundet tävlingar på olika nivåer. Allt från The Zone FC i proffs MMA till Westside SWT för nybörjare.

MMA är en hård och komplex tävlingssport med både stående och liggande kamp. Vi lär ut effektiva övningar som vi sedan repeterar under alltmer utmanande former.

BJJ är kamp helt utan slag och spark men med en dräkt.

Alla är välkomna till oss, allt från nybörjare till er som tränat tidigare.

Välkomna!