The Zone FC blev succé

Ur våra tävlandes perspektiv har både Eddy och August oturen att råka ut för skadade och sjuka motståndare så deras matcher blev inställda. Tråkigt men de kommer igen, var så säkra.

Frank E Barman kom inte in i sin match utan blev träffad i början och kämpade ytterligare en och en halv minut innan domaren bröt.

Besam Yousef startade sin match bra och dominerade Fredrik Klingsell i stående boxning och clinch. Fredrik kom dock igen och hade Besam i ett par svåra lägen på mattan men Besam red ut stormen och kunde avgöra med en knä i andra ronden.

Elina Nilsson mötte världsklassmotstånd i rysskan Inga Sherozia och gick tiden ut mot henna. Rysskan var lite mer aktiv och fick med sig domslutet.

Ur ett totalt MMA perspektiv var alltså galan en succé och i nästa vecka avgörs ifall MMA får förlängt tillstånd och om vi kan arrangera fler galor. Vad redaktionen har hört så var representanterna från Länsstyrelsen mycket nöjda med sitt tillsynsbesök och de har förhoppningsvis sett att MMA skall vara här för att stanna i lång tid framöver!