Full pott i Svenska Grapplingligan

Martin Karlsson (Nybörjare, Herr. -66 kg) var först ut och gick match mot killen som vann den första deltävlingen. Martin drog guard (om jag minns rätt och jobbade därifrån under hela matchen. Martin hade triangelförsök men lyckades inte få till ett avslut (matchen slutade oavgjort).

Andra matchen gick mot Tam från Stenungsund. det var en livfull match där Tam fastnade i en triangel efter passeringsförsök. Vinst till Martin alltså! Tredje matchen gick mot Anthony, också från stenungsund. Anthony jobbade stenhård på att försöka passera Martins guard, medans Martin letade trianglar. Denna matchen gick tiden ut. Vilket ledde till att Martin lyckades få mest poäng i sin grupp.

Viktor Norlander (Nybörjare, Herr. -77 kg) hade en livfull första match och lyckades tillslut få sin motståndare i en armbar som hette duga. Det blev tyvärr sista matchen för dagen för hans motståndare (skador är tråkigt)-

Andra matchen var också den i högt tempo. efter ett tag drog Viktor en armbar som motståndare nästan lyckades komma ur, men viktor höll kvar och lyckade få till en halv armbar/shoulderlock.

De två andra matcherna gick i högt tempo och Viktor hade väldigt många submissionförsök, men lyckades inte få till ett avslut. En minst sagt lyckad dag för Viktor!

Jag (Greven, Avancerad, Herr. -77 kg) var sist ut av gänget och vann första matchen på en spinning choke och de andra två på det roliga låset gulliotine.