Gratis Roy Harris seminarie

Dagar och tider:

Seminariet hålls den lördag, söndag 22-23 mars med tiderna 10.00-12.00 och 13.30-15.30 bägge dagar. Notera att detta är påskhelgen.

Om Roy Harris:

Roy Harris är väldigt pedagogisk och tydlig instruktör som är känd för att kunna bryta ner tekniker i flertal olika sk mechanics vilket han sedan lär ut. Roy har hållt seminarium hos oss vid 2 eller 3 tidigare tillfällen som varit väldigt lyckade. Alla som har det minsta intresse av markfight/BJJ bör inte missa detta seminarium. Läs mer på Roys egen hemsida www.royharris.com.

Seminariet är ett Grappling (SW) och BJJ-seminarium där Roy kommer att visa marktekniker för både med och utan gi (dräkt). Så det spelar ingen roll om du tränar MMA eller BJJ, seminariet passar bägge stilar.

Eftersom seminariet är gratis för Gladiusmedlemmar räknar vi att inte ha några öppna platser för utomstående personer denna gång.