Resultat Ring of Fire

Coachen Martin Janson säger:

”Ojojoj en sån match han gjorde!

Jagär helt slut efter en grym dag i manila. August har det som man har när det inte längre är blåtira utan lite större än då (ni som såg mig på Scandinvian Open har ju referensen, den var mindre än det August har…) Det är svårt att minnas allt eftersom man stod i hörnan men jag tycker det såg riktigt bra ut för August i första Ronden, i andra kom Kondo starkare och i tredje trodde jag på vinst fram till hälften av ronden ungefär och efter det så hoppades jag att August skulle få chansen att visa sina skills i guard.

Vad skall man säga, det är f-n inte illa pinkat av en gammal ung man som han att prestera på den nivån mot Kondo.”

Webbredaktionen och hela klubben instämmer dem de sista orden – grymt bra kämpat!