August Wallén på väg till Ring of Fire

Ring of Fire är en teambaserad tävling med UFC regler.

August har skrivit följande på Fightermag om de senste dagarnas förberedelser

Nu har jag lagt om dygnsrytmen under 3 dygn. Började med att gå upp 04.00 i måndags, 03.30 i tisdags och 03.00 idag. Snabb frukost och sedan 50 minuters promenad i regnet. Klart lättast att komma upp idag. I måndags dog jag på träningen men igår gjorde jag mina bästa mittsronder någonsin.

Ã…ker om några timmar tillsammans med via Amsterdam till Manila där det är ganska behagligt väder http://www.timeanddate.com/weather/philippines/manila.

Jag vill passa på att tacka alla som hjälpt mig med träningen inför denna match. Det har varit många som varit viktiga från massage och regelbundna läkarkontroller, sparring och mittshållning till coachning och ren uppmuntran. Jag känner mig redo nu och det är er förtjänst. Tack alla! Ett tack också för alla lyckönskningar här på forumet!

Oavsett hur det går så är jag stolt över att gå denna match och glad för möjligheten!

August Wallén

Gladius MMA (Shooters MMA)