Resultat Cage challenge 9

Förutom våra hemmasöner kunde vi även se Kristian Lexell från Stockholm Shoot/BJJ möta Thomas La Cour från CSA CPH i en spännande match.

Det blev 1-1 i matcher för Gladius del denna helg då Martin Hedarp fick se sig besegrad på domslut mot en norrman från Frontline academy. Martin prickade bra med boxningen men norrmannen satte nedtagningar och hade en bra haka. Martin förlorade matchen på domslut efter fulltid. Det var Martins debut i Vale tudo och en bra första match erfarenhetsmässigt!

Alexander matchades mot John Olesen från Martin Kampmans klubb Kung fu toa. John är en av danmarks bästa up and commers och det blev en hård och spännande match. Alexander satte flera nedtagningar och var mycket i John guard. I guarden var det svårt att få något uträttat då John hade ett tight game med bra triangelförsök. Efter full tid vann Alexander matchen på domslut, ännu en seger för vårt unga stjärnskott!

Kristian Lexell (som var på Gladius och tränade inför sin match) var matchad i Pro-Vale Tudo mot Thomas La Cour från danmark. Kristian gjorde en fantastisk match och straffade La Cour bra i det stående gamet, även om Thomas satte några nedtagningar var det mestadels Kristian som var på offensiven även på marken. Vi som åkte ned trodde Kristian hade matchen efter full tid och en strålande insats men till vår förvåning tyckte dommarna att segern skulle gå till La Cour. Grattis Kristian till en fantastisk match!