FMT Open 4

Matchlängd

3 x 2 min

Utrustning

Boxningshandskar (med god stoppning, ej slitna)

Benskydd (tjockare modell i skinn)

Suspensoar

Tandskydd

Väst (står arrangören för)

Huvudskydd (står arrangören för)

Anmälan

Skicka ett mail till info@fightermuaythai.com med följande uppgifter:

– Namn

– Ã…lder

– Klubb

– Telefon

– E-post

– Vikt

– Längd

– Tidigare match/träningserfarenhet

Sista anmälningsdag är måndagen den 11 december.

Fightcard

Vår första prioritet är säkerhet och vi kommer att arbeta för en så jämn matchning som möjligt. Fightcardet presenteras tisdagen den 12 december.

Deltagaravgift

Deltagaravgiften är 100 kr och betalas på plats vid invägning.

Matchbok

Även om det inte är något tvång föredrar vi att alla tävlande har matchbok, vi har några till försäljning (150 kr ren självkostnad) i anslutning till invägningen.

Ã…skådare

Biljetter finns att köpa på Fighter Centre Göteborg (031-811280) från och med måndag den 20 november. Obs begränsat antal platser. Biljett-priser:

80 kr förköp

100 kr på dörren

Schema

09.30 Funktionärer möts på centret

10.00 Fighters från FMT kommer, ring riggas.

12.00 Invägning

13.00 Regelgenomgång

13.30 Dörrarna öppnas

14.00 Första matchen

Notera att alla fighters från FMT även skall hjälpa till att rigga ned ring och läktare efter tävlingen.

Viktigt

Observera att ändringar kan förekomma om vi är tvungna att kasta om pga avbokningar (skada/sjukdom). Var snäll och anmäl eventuella skador eller sjukdomar snarast genom att skicka ett mail till info@fightermuaythai.com!

Den på fight cardet angivna vikten är den båda tävlande skall klara. På detta sätt utjämnas viktskillnader (den tyngre måste klara en vikt, den lättare kan äta och dricka utan problem) och vi får säkrare och jämnare matcher.

Tävlande som ej fyllt 18 år skall ha med sig ett skriftligt godkännande från förälder/målsman.

Fighter Muay Thai ordnar ringdomare. Vi hoppas att instruktörer/coacher från alla deltagande klubbar kan ställa upp som poängdomare. Om många hjälps åt så blir det inte så betungande. Vi från FMT hade helst sett att vi som arrangerande klubb inte hade poängdomare.

Räkna med att tävlingen kommer att vara drygt fem timmar lång. Det är cirka 30 matcher och varje match tar 10 minuter i anspråk (alltså cirka 6 matcher i timmen).

På FMT Open 1, 2 & 3 fanns det några klubbar som ej var anslutna till Svenska Thaiboxningsförbundet (STBF), det är heller inget tvång men vi rekommenderar det starkt, tillsammans är vi starka!

Notera att FMT Open 4 är sanktionerad av Svenska Budo & Kampsportsförbundet, detta innebär att tävlande från klubbar som är anslutna till SB&K (tex kampsportssektionen genom kickboxning) är försäkrade under tävlingen.