Rapport från Tokyo

Heey!

Jaa det var en del hektiska dagar innan vi skulle åka men nu är vi framme. Det är så fruktansvärt varmt här så att man nästan inte vet vart man skall ta vägen! OCH DET ÄR REGNPERIOD NU!!! Augusti ska tydligen vara hell! Luftfuktigheten är så hög så det är nästan så att man tar en dusch när man går utanför dörren. Men det är grymt, alla är så trevliga och hjälpsamma så att man tappar hakan.

Har träffat en kickboxning och fitness instruktör här på boendet där vi bor som har en del fina kontakter. Vi har blivit goda vänner och han känner personligen Kid Yamamoto (*skriker och hoppar runt som en schoolgirl*). Han ska fixa in mig på ett fint ställe har han lovat och jag ska ”provas” på onsdag nästa vecka, han vägrar att säga mer än att tjejer inte får komma in på det gymmet vi ska till :- så Anna får stanna hemma. Spelar faktiskt mindre roll vem eller vilka jag kommer att få sparras emot, jag längtar enormt.

Det är väldigt roligt att presentera sig här. Tar ca 10 minuter for folk att första att man heter K-1 och dom är helt fascinerade, speciellt nar man tränar sådant också! :-) But its fun, japanerna är roliga och man kan verkligen prata med ALLA här, gamla som unga.

Neej nu ska vi gå och lägga oss, klockan är ca 02.00 och vi har precis kollat på K-1 Max. Oyasuminasai!!