Kristina imponerade i Polen

Under tvådagars lansdskampen i Polen den 24/3 och 26/3 tog sig Kristina till final båda dagarna.Fredagstävlingen gick bäst då Kristina vann hela tävlingen. Kristina som inte tävlat sedan VM i fjol började lite ringrostigt men kom mer och mer in i tävlingen för varje match.På söndagen var det först ett hårt kval på förmiddagen som Kristina vann efter fem matcher. Till finalen mötte Kristina polskan Ilona som hon tidigare slagit under kvalet. Det märktes att Kristina var sliten efter alla matcher och att Ilona stog över fredagstävlingen. Det blev förlust för Kristina tillslut.Det var en lång helg men mycket att ta med sig hem att träna på inför EM i maj. Kristina skall vara mycket nöjd med sin insatts med final båda dagarna i en stentuff viktklass med mycket bra motstånd.Övriga insattser och fotorepotage kan du läsa om på www.itfsverige.se

Publicerad: