Rapport 7 från Hamid i Brasilien

Booooooom!

Den 11 mars var jag och tittade på det stora Muay Thai eventet Storm Muay Thai här i Curitiba! Killarna jag tränade med under karnevalen såg väldigt taggade ut på invägningen dagen innan och jag och de andra var ruggigt sugna pa att se lite knockouts!
Jag satt ringside tillsammans med hela Chute Boxe ligan när galan drog igång och fy satan vilken gala man fick se, totalt 15 matcher varav 8 slutade med KO!
Det bästa var när man satt vid ringside och verkligen kunde höra alla träffar, pang pang pang osv, mycket lyckad kväll med ca 2800 pers i publiken!

Som sagt, Shogun ¨förlorade¨ oturligt och Chute Boxe och Hammerhouse goes to war, alla har pa Chute Boxe vill möta Coleman och Baroni hehehe. Shogun går runt med ett fett skydd som isolerat armen tillsammans med en rem runt nacken, han blir nog borta några månader.

Annars är det full rulle här på Chute Boxe, både Ninja och Azeredo har PRIDE matcher och det smäller på ganska bra på träningarna. Ninja ser faktiskt deffad ut för en gångs skull och kommer att möta Paulo Filho som jag tror han kommer att sänka!
Azeredo möter ingen mindre än Joachim Hansen och den fighten kan bli jäkligt intressant, jag tror på Azeredo, han är så jäkla komplett så det inte är sant och det tempot han håller kommer Hansen nog inte kunna hålla med.

Allt är superbra annars, träningen går riktigt bra och hälsan känns ok förutom att diverse skador har börjat irritera lite. Ur mitt vänstra öra har Acacio dragit ut totalt ca 19 ml blod och vätska, örat gör att jag ibland inte kan gå in 100 i olika situationer (det ar typ omöjligt att få tag på öronskydd i Brasilien)
Jag har pajat ett eller några ligament i mitt vänstra kna och detta irriterar mig vid nedtagningar osv och näsan ser ut som en diamant hmmm…

Jag tränar med inflammationsdämpande och smärtstillande, det känns faktiskt bra men varje morgon när jag vaknar sa känns det som jag rammlat ner från 15:e våningen.
Här på Chute Boxe har man en helt annan syn på skador och liknande, cuts limmar man ihop med något som kallas ¨Superglue¨ och om man blir knockad så är det bara till att vakna och köra vidare, är det illa så får man gå åt sidan. Tack och lov har jag inte blivit knockad ännu men i vissa lägen har man blivit träffad och sedan hört suset och precis när benen håller på att vika sig så är man tillbaka igen!

Nu bor jag hos Acacio tillsamman med två japaner som är hur roliga som helst, japanerna är fighters som även är vänner till Acacio och tränar på Takada Dojo (Sakurabas elever). Båda har mer än 10 års judoerfarenhet, 8 års fristilsbrottning och den ena har kört Sumo i 3 år. Den ena japsen har tränat tillsammans med det iranska landslaget som tar medaljer vid varje OS, han heter Yasutaka och ser ut som en Mangafigur!
Jag och Yasutaka har kört en del fristil efter traningarna och det känns väldigt bra, han har ruggiga nedtagningar och jag ser och lär helt enkelt!

Allmänt så tränar jag just nu 5-6 timmar om dagen och som sagt så börjar kroppen säga ifrån, det har gått ca 2 och en halv månad av resan och jag har 10 dagar kvar har pa Chute Boxe innan jag drar till Rio för 6 dagars fågelskådning. Den 4:e april går flyget från Rio och då blir det back to Svea, hoppas det är 28 grader med det tror jag inte.

Silva har skaffat sig en asful mohikanfrisyr som han blir dissad för hela tiden (har foton, kommer senare) och igår efter träningen så satt vi och hade omröstning om vem som är fulast pa Chute Boxe. Vi kom aldrig fram till en vinnare men vi kom fram till att Silva inte var snygg och han instämde, jag la min röst på Cyborg och självklart fick jag inga röster på mig hihi.

Imorgon blir det full sparring i ringen, alla mot Ninja och Azeredo. Ninja och Azeredo kommer att varva ronderna medan vi som ligger i samma viktskara kommer gå in och ösa i 120, det ska bli ball!

Det var nog allt jag hade att säga för denna gång och glöm aldrig: Pain is temporary, glory lasts forever!

GLADIUS VICTOR ATÉ MORTE!