Landskamp Polen

Kristina Jelenic (tävlande) och Robert Andersson (coach) kommer deltaga i en prestigefylld landskamp mellan England, Polen, Finland, Tyskland, Polen, Ukraina, Ryssland och Sverige.Landskampen kommer arrangeras i två gånger i två olika städer i centrala Polen. Den första av landskamperna kommer att avgöras den 24/3 i staden Ciechanow medan den andra arrangeras den 26/3 i polens huvudstad Warszawa.Landskamperna i Polen är mycket kända bland TKD-folk som en av de mest krävande tävlingar som finns inom ITF. Dels därför att motståndet alltid är mycket krävande, dels därför att tävlingarna är alltid genomförda efter principen alla-mot-alla. Detta gör att samtliga deltagare under en helg går igenom fler matcher än många andra lyckas göra under ett helt år.Lägger man till det att finalerna under landskampens båda dagar ofta är välbesökta av publik, det brukar inte vara mindre än ca 2000-3000 åskådare på plats, då börjar man förstå att det handlar om ett mycket häftigt arrangemang.Den svenska truppen till årets landskamp i Polen:DAMER

-52 kg – Lina Ahlström, Skövde

-58 kg – Kristina Jelenic, Fighter Gbg

-63 kg – Cecilia Ã…kesdotter, Stockholm TKD ITF

-70 kg – Marit Larsson, Uppsala

+70 kg – Petra Dydiszko, SkövdeHERRAR

-63 kg – Patrik Carlström, Ljungby

-71 kg – Jonas Loft, Skövde

-80 kg – Oskar Malaga, Frölunda

+80 kg – Marcus Antonsson, Stockholm TKD ITF

+80 kg – Jorge Rodriguez, LjungbyDOMARE

Håkan Magnusson, Södertälje

Daniel Salomonsson, Uddevalla

Rajko Karan, AleCOACHER

Swavek Dydiszko, Skövde

Robert Andersson, Fighter Gbg

Arto-Ala-Häivälä, Student Sthlm

Publicerad: