Rapport 5 från Hamid i Brasilien

Ous!

Då var det dags för en saftig rapport från Curitiba och Chute Boxe, det har hänt en del sen sist!
Jag har varit i Curitiba i exakt två veckor nu och allt känns bara bra, träningen och det sociala rullar liksom.

Jag satt och funderade häromdagen varför sparringen inte var lika hård som i början men jag kom fram till att jag vant mig, nu stampar jag lika mycket som de andra hehe!
Ingen kollar snett längre, folk säger att jag gjorde rätt som höll låg profil i början men körde som ett djur på träningarna. Igår sparrades jag några ronder med Cristiano Marcello som ska gå PRIDE match mot Krazy Horse.

Cristiano ar känd för att vara agressiv och ruggigt bra på mattan och det har jag märkt från andra tillfällen vi sparrats. Alla ronder var ge och ta, han gick på lås hela tiden och jag försvarade. Jag stampade honom tva gånger på munnen innan han flippade, han stallde sig upp och började veva och instinktivt går jag på nedtagning och där avslutades ronden, puuuh!

Cristiano berättade att han kommer att döda Krazy Horse, han fick matchen i omklädningsrummet efter förra PRIDE. Det hade uppstått tjafs och Cristiano hade utmanat Krazy, till mig säger han typ så här: I will put im to ezlipi in meu triangulo (han tror han snackar bra engelska, men icke)

Jag kör som vanligt två pass om dagen förutom onsdagar och söndagar då jag vilar, har slarvat lite med vilandet då jag stuckit iväg och gymmat med Ninja och hans personliga tränare.
På tal om Ninja så är han Chute Boxe egna mobboffer, häromdagen kallade alla honom för Furungolo som betyder smuts eller bakterie. Han hade fått någon slags böld på låret och kunde inte träna på 5 dagar. Ninjas polare kallar honom för Zebu som betyder kossan pa portugisiska, jag vet historien bakom namnet Zebu men väljer att tiga hahaha!

Shogun är laddad som ett as, jag har fått honom att säga: ”I am a fucking horse” flertal gånger med tanke på att han ska möta hasten himself den 26:e.
Imorgon ska jag och tre andra köra sista passet med Shogun innan han åker till Japan, träningen kommer att gå ut på att vi ska mangla på med nedtagningar och han ska sprawla i typ en timme. Detta för att hästen (Coleman) gillar att ner folk men ack så mycket stryk han kommer att få!

Jag kommer väldigt bra överens med Luiz Azeredo, han är cool som fan och vi hänger en del utanför Chute Boxe också. Han berättade att innan jag kom till Chute Boxe så var en fransman, två italienare och en holländare där och tränade.
Fransmannen fick näsan inslagen efter tre träningar, italienarna tog pick och pack och flydde tillbaks till Rio och holländaren försvann spårlöst hehehe.
Jag är fortfarande kvar och har inga planer på att få näsan inslagen eller försvinna spårlöst, I love this fucking place too much!

Det gjorde inte saken sämre när Wanderlei efter en träning berättade att han tyckte att jag var en stor talang och att han tyckte att jag var lika explosiv som honom när han var yngre (jag skrattade inte, han kanske testade mig för att se om han var långsam nu…ehm) …

Stället kryllar av galna japaner och andra fans, efter varje pass så fylls mattan med fotografer kostymnissar och japaner. Jag har fått en liten fanbase här som består av japanska tjejer och en galen spanjor. Spanjoren har åkt så många mil bara för att se Chute Boxe och det har japanerna med, efter träningen springer spanjoren fram till mig, tar av sig tröjan och ger kameran till sin son för ett foto. Jag ställde mig i fightstance och såg glad ut, därefter tog han på sig tröjan och pussade mig på kinden hmmm…

För att inte nämna alla skumma visitkort jag har på hotellet, man fattar inte hur stort det är här borta förrän man ser det!

På tal om annat så sög jag ut ca 5 ml blod från mitt vänstra öra härom dagen. Daniel Accacio tittar på mitt öra och säger: ”God fuck ear!” Det hela slutade med att jag och Acaccio traskade iväg till närmsta Apotek för att köpa sprutor, han är kung på att fixa öron fast hans öron ser värst ut av allas här på Chute Boxe.

Japp, från galna japaner till 5 ml blod till Wanderleis explosivitet och Shogun VS Hästen!
Det var allt för denna gång och kom ihåg: ”A man is never finished when he taps, he is finished when he quits.”

Gladius Victor!