Rapport 1 från Hamid i Brasilien

Hej alla tappra Gladius kämpar och alla ni andra. Nu har jag varit i Rio De Janerio i ca en vecka och allt är superprima här. Jag bor i en jattefin lägenhet som jag hyr av en brasse som kör pa BTT, jag har tom våffeljärn och egen tvättmaskin.

Nu äntligen har jag vant mig vid värmen, det är 30-34 grader varje dag och det finns inget skönare att dra ner till Ipanema och ta sig ett dopp och kolla pa fåglarna (ehm..) Det var våldigt jobbigt med tråningen i början, värmen i lokalerna ar obeskrivlig men nu har man pa något sätt vant sig och kan äntligen maxa i alla moment.

Träningen går nu hur bra som helst, tränar SW och BJJ 10.30 varvat och sedan stående 18.00 varje dag forutom lördagar då det är brottning med Darell Gohlar, söndagar vilar jag och kollar på fåglarna.

Förra veckan satt en äldre man (Nikolai, Muay Thai tränare för proffsen) och stirrade på mig när jag skojsparrade med en kille och slog säck, och vips så står jag dagen efter i samma grupp som Sperry, Buscape, Filho mfl…

Sparringen är väldigt hård, här maxas det i alla kombinationer och attacker. I vissa hörn kan det se ut som rena matcher men efterat skrattar vi och drar skämt om allt och alla.

Jag har sparrats mycket med Luis Buscape Firmino (PRIDE fighter) och det känns hur bra som helst, han kör stenhårt och maxar mot både huvud och kropp med sparkar och slag men han får en hel del tillbaka .)

Hoppas ni har det bra där hemma och kör hårt men kom ihåg…

A man is not finsihed when he taps, he is finished when he quits .)

Det var allt för denna gång men det kommer nog mera i framtiden!