Klubbjacka

Jackan, som är av pilottyp, ser ut så här:

På ryggen trycker vi en stor (30 cm bred) Lupus-logga:

För jackorna kommer vi att ta upp beställning och så betalar ni vid leverans.Beställning tas upp från och med nu till och med nästa söndag den 7:e november (prata eller maila Jesper). Därefter är det 1-2 veckors leveranstid.Priset för jackan inklusive tryck kommer att vara 490 krDet är ett mycket bra pris för en jacka som går att ha hela vintern, den har fleece foder.Jackorna är stora i storlekarna, exempel:August (188 cm / 83 kg) = Large

Jesper (177 cm / 78 kg) = Medium

Elina (176 cm / 70 kg) = SmallStorlekarna är XXL, XL, L, M och S.Vi håller fortfarande på att leta efter en bra Hoodie som vi kan sätta Lupus tryck på, men har ännu inte hittat någon som fyller våra behov. Vi fortsätter att leta efter en Hoodie men nu närmast är det jackan som gäller!

Publicerad: