Biljetter till EVT

European Vale Tudo är Europas motsvarighet till Ultimate Fighting Championship. Det är den första tävlingen i Norden och Sverige som går i bur. Tävlingen har rönt stort internationellt intresse och några av världens bästa fighters och Team har tävlat i European Vale Tudo.

Tävlanden från Fighter Centre skall vara med på årets tuffaste kampsportsgala European Vale Tudo -”Gladiators”, som går den 26 september i Solnahallen, Stockholm.

Fighters från Fighter Centre

Profil: Anders Eriksson

Klubb: Lupus

Vikt: 77 kg

Pro Fight Record: 1-1-0

Anders Eriksson gjorde en bejublad insats mot Christian Dellevåg på EVT 2-”Hazard” i en riktigt jämn och tuff match. Den här gången möter han en fransk fighter vid namn Guilon Emmanuel från French Top Team som är fyrfaldig fransk mästare i Savate Kickboxning. Räkna med en riktig nagelbitare.

Profil: Joakim Engberg

Klubb: Lupus

Vikt: 77 kg

Pro Fight Record: 1-1-1

Joakim Engberg är en av de mest lovade utövarna i Norden och möter det franska underbarnet Daniel ”Junior” Weichel, från Shoot Boxen (Tyskland). Det kommer att bli ett krig mellan två av Europas mest talangfulla fighters. Joakim har ett stenhårt träningsupplägg för att kunna stå emot den unga tysken.

Köp dina biljetter redan idag! Biljettpris: 300:-, Ringside: 700:-.

Fighter Centre Stockholm: Katarinavägen 1 (Slussen), 08-6948900

Fighter Centre Göteborg: Viktoriagatan 19, 031-811280

https://www.fightercentre.com

EVT Supporter Rewards

European Vale Tudo lanserar ett belöningssystem för sina trogna supporters!

Köp 5 biljetter online och få en EVT T-shirt.

Köp 10 biljetter online och få en EVT hoodie och en extra biljett till galan.

Köp 15 biljetter online och få en EVT hoodie, en extra biljett och en EVT-DVD.

De fem personer som köpt flest biljetter får backstage-pass till galan. De två personer som köpt flest biljetter får vara med i var sitt hörna under huvudmatchen (detta inkluderar backstage-pass och att komma in på catwalken med fighter och corner-crew). Boka dina biljetter via: www.europeanvaletudo.com

European Vale Tudo 4-”Gladiators”

European Vale Tudo ”Gladiators” bjuder på några av de bästa utövarna i Norden, profiler som Hytten, Engberg, Nyang, Dellevåg med flera gör upp på hemmaplan mot tuffaste möjliga motstånd. Kom och se de nordiska profilerna göra upp, man mot man!

I huvudmatchen får vi se den internationella storstjärnan Allan Goes från Brazilian Top Team, som är ett av världens bästa team med fighters som: Minotauro Nogueira, Sperry, och Bustamente. Allan Goes har tävlat i Ultimate Fighting Championship och Pride, de två främsta organisationerna i världen. Goes har ett fight record på 6-4-2 och möter Pierre Guillet, Ultimate Combats regerande mästare, från Tsunami Gym, England med ett fight record på 8-2-0.För mer info besök: