Erbjudande från Fighter Magazine

Förra numret av Fighter Magazine sålde ”All time high”!

Förra numret av Fighter Magazine var det bäst säljande numret i Fighters historia. Det går bra för Fighter Magazine just nu. Fler och fler läser tidningen Fighter Magazine – Nordens ledande kampsportsmagasin. Det senaste numret (Fighter Magazine nummer 2/2004) slog alltså alla tidigare rekord.

Det senaste halvåret har vi ökat med 50%!

Vi har haft stora framgångar med upplagan och antalet sålda lösnummer har ökat med otroliga 50 % det senaste halvåret. Detta innebär att vi måste öka upplagan från och med kommande utgåva. Interpress som levererar tidningen till butik säger att det är ett trendbrott på marknaden, många andra tidningar har en vikande trend…

Ny utformning på Fighter Magazine!

Vi har gjort ett stort redaktionellt arbete och förnyat och förbättrat innehållet, såväl, bild, text och layoutmässigt. Vi har knutit an flera nya experter inom sitt område för att göra tidningen ännu mer attraktiv för våra läsare.

Fighter Magazine går upp till 100 sidor!

Från och med nästa nummer går vi upp till 100 sidor i varje nummer. Samtidigt kommer vi att gå över till limmad rygg så kallad ”perfect binding” vilket kommer att göra magasinet ännu attraktivare för läsarna. Vi behåller priset på tidningen på 39:-, så det blir mer valuta för pengarna.

Ny hemsida!

Hemsidan fightermag.com är samlingsplatsen för alla kampsportare i Norden. Siten har över 45000 unika besökare i månaden. Nu har vi gjort om hemsidan, besök den gärna på: www.fightermag.com

Nu finns det nya numret ute i butik

Tidningen har precis kommit ut i butik. Numret ligger ute hela sommaren fram till den 3 augusti.

Erbjudande!

Vi firar våra framgångar med att erbjuda tidningen till ett kanonpris. Just nu kan du teckna dig på en prenumeration på 12 nr för endast 299:-. Det är ett erbjudande som inte kommer tillbaka! Slå till med en prenumeration nu!

Så här gör du!

Internet: Gå in på www.fightermag.com klicka på prenumeration och fyll i dina uppgifter.

E-mail: Skicka ett e-mail till info@fightermag.com där du skriver dina kontaktuppgifter samt att det gäller detta erbjudande på 299:- för 12 nr

Telefon: Ring 031-7118600 på kontorstid.