Rapport från LA

Här är en kort rapport om vad jag har gjort här i Los Angeles på senaste tiden förutom skolan. Jag har tränat ganska mycket nu, har blivit 4 ganger i veckan, plus styrketräning i skolan som jag har som tillval.

Jag har tränat Vale Tudo/CSW (Combat Submission Wrestling) för Erik Paulson och Shooto för Yori Nakamura. Har också tränat lite BJJ eftersom klubben har utökat med en BJJ klass som Chris Poznik, ett Machado svart bälte, instruerar.

Denna terminen har både Yori och Erik varit upptagna en del med att hålla seminarier därför har de har varit borta en del speciellt Erik eftersom han tränar Ken Shamrock för hans fight mot Kimo i juni, så andra instruktörer har tagit över deras klasser.

I CSW klassen så kom Rigan Machado förbi och tränade vilket var kul att se. Nu när sommaren snart börjar så hoppas jag att jag kommer ha mer tid över och tänkte då åka och träna lite på andra klubbar, de finns ju en hel del kända klubbar här.

Mvh
Nicke