4 titlar till Lupus!

Ett stort antal tävlande och funktionärer började dagen med att transportera och montera ring och läktare från Centret till Kåren.

Klockan 13 var det dags för Neoblood – Undercard där Lupus hade tävlande från nybörjar-, fortsättar- och tävlingsgrupperna.

Markus Hjärtstam vann den kanske bästa matchen på undercardet efter både kryssat och gått på lås ett flertal gånger.

Klockan 16 började maincardet.

Anders Johansson gick en bra och jämn match mot Fredrik Wester från Örebro. Länge såg det ut som Anders skulle vinna men Fredrik fick domslutet.

I titelmatchen i Welter vikt (-70 kg) mötte Andreas Juhlin Marco Högdahl från Caesar. Andreas fick i den andra ronden in en triangel på Marco som var tvungen att klappa.

Första titeln till Lupus!

Martin Jansson mötte Mattias Awad från Örebro i titelmatchen i lätt tungvikt (-83 kg). Martin drev på ordentligt i första ronden med bra clinch och även ett snyggt slängkryss. I andra ronden kom Mattias tillbaka och dominerade mot Martin på marken men kunde inte sätt något lås.
Domarna avgjorde detta till Martins fördel (2-1)

Andra titlen till Lupus!

Så dags för Cruiser vikt (-89 kg), där Assan Njie mötte Johan Ohlsson från Stockholm. Efter en del slagväxling togs matchen till marken där Assan passerade Johans guard till side och slutligen drog ut Johan med en armbar redan i första ronden.

Tredje titeln till Lupus!

Slutligen så mötte Anthonie Rethmeier i tungvikten (+89 kg) Daniel Atterhagen från Stockholm. Toni (som alla kallar honom för) är en rutinerad gammal räv som nu fick chansen i en titelmatch i sin 24:e shootfighting match! Toni tog denna chans och förvaltande den till en legbar efter drygt 2 minuter.

Fjärde titeln till Lupus med andra ord!

Arrangemanget var välbesökt och flöt på bra med såväl matcher som uppvisningar.

Läs om resultaten i shootfighting och submission wrestling på Shooters hemsida (länk nedan).

På Fightermag finns en nyhet och även diskussioner i forumet om tävlingen.