Sista passet för terminen nu på fredag

Viktig information om sommaruppehållet samt inför nästa termin.

Centret får ej beträdas 6-7 juli
Anledningen är att centrets golv skall hinna ytbehandlas före reliningen av husets stammar, som sker under sommaruppehållet. Centret får därför inte beträdas över huvudtaget helgen 6-7 juli. Gymmet är dock öppet som vanligt.

Sommaruppehåll & Friträning
Fighter Centres ordinarie träning har sedan sommaruppehåll till och med den 11 augusti. Helt säkert så kommer instruktörer att öppna för friträning då och då under uppehållet. Det postas om det i fb-grupperna.

Omklädningsrum avstängda under sommaren
Observera att man inte kommer att kunna använda omklädningsrum, toaletter eller duschar på bottenplan under uppehållet pga reliningen. Toaletterna på ovanvåningen kommer dock att fungera (med vissa korta avbrott). Notera att vi är skyldiga att ställa lokalerna till fastighetsägarens förfogande för underhållsarbeten etc (och dit hör relining). Detta är alltså inget vi kan påverka. Vi har dock fått igenom att arbetet sker under sommaruppehållet.

Schemat för höstterminen
Schemat för höstterminen (som kör igång från och med den 12 augusti) kommer att släppas under nästa vecka (v 28).

Grupptillhörighet för höstterminen
Under nästa vecka (v 28) kommer alla medlemmar att få mail om vilken grupp de tillhör i höst.

Glöm inte att regelbundet kolla vår kalender för uppdateringar.