Sista träningsdag för vårterminen, ytbehandling, relining mm

Ny sista träningsdag för vårterminen är fredag den 5 juli.

Vårterminens sista träningsdag blir fredagen den 5 juli. Anledningen är att centrets golv skall hinna ytbehandlas före reliningen av husets stammar, som sker under sommaruppehållet. Centret får därför inte beträdas över huvudtaget helgen 6-7 juli. Gymmet är dock öppet som vanligt.

Fighter Centres ordinarie träning har sedan sommaruppehåll till och med den 11 augusti. Helt säkert så kommer instruktörer att öppna för friträning då och då under uppehållet. Det postas om det i fb-grupperna.

Observera att man inte kommer att kunna använda omklädningsrum, toaletter eller duschar på bottenplan under uppehållet pga reliningen. Toaletterna på ovanvåningen kommer dock att fungera (med vissa korta avbrott). Notera att vi är skyldiga att ställa lokalerna till fastighetsägarens förfogande för underhållsarbeten etc (och dit hör relining). Detta är alltså inget vi kan påverka. Vi har dock fått igenom att arbetet sker under sommaruppehållet.

Glöm inte att regelbundet kolla vår kalender för uppdateringar.