Fighter Centre medlemsinformation den 14 maj

Kalendern, röda dagar, tävlingar, sista träningen med mera.

Kalendern
Information om röda dagar, terminsstart och avslut, tävlingar etc läggs som regel upp i mycket god tid i vår kalender. Ha gärna för vana att kolla den regelbundet!

Stängda dagar
Följande dagar är Fighter Centre stängt:
18-19 maj (Pingst)
6 juni (Nationaldagen)
21-22 juni (Midsommar)

Westside – Submission Wrestling
Lördag den 25 maj på Fighter Centre. Dags för er som tränat grappling i max tre terminer att anmäla sig! Sista anmälan den 23 maj. Mer information här.

Basement Battle – Kickboxning
Lördag den 1 juni på Fighter Centre. Sista anmälan den 22 maj. Mer information här.

FMT Open – Thaiboxning
Lördag den 8 juni på Fighter Centre. Sista anmälan den 2 juni. Mer information här.

Ihopslagning av grupper
Allt eftersom det blir varmare och semestertider nalkas så blir det av naturliga skäl lite färre på träningarna och det är möjligt att vissa grupper slås ihop. Information om detta går alltid ut till berörda grupper via mail.

Sista träningen för terminen
Söndag den 7 juli är den sista ordinarie träningen för vårterminen.

Stamrenovering under uppehållet
Det kan hända att instruktörer öppnar för friträning under sommaruppehållet. Man kommer dock inte att kunna använda omklädningsrum, toaletter eller duschar på bottenplan pga stamrenovering. Toaletterna på ovanvåningen kommer att fungera.

Gym & Fysträning
Vill du träna på i sommar? Kanske passa på att bli starkare, explosivare och rörligare? Komplettera din kampsportsträning med fysträning i gymmet. Rätt fysträning kan maximera din prestation och skadeförebyggande träning är en bra investering för din hälsa. Du får testa gymmet gratis och tecknar du avtal så får du ett träningsprogram samt en timmes genomgång av gymmet kostnadsfritt. Har du uppsägningstid på ett annat gym? Tecknar du avtal hos oss tränar du gratis under uppsägningstiden!

Grupptillhörighet höstterminen
Alla kommer att få mail om vilken grupp de kommer att tillhöra till hösten senast i mitten av juli. Tillse därför gärna att vi har korrekt e-post adress till dig. Har du bytt e-post? Maila oss så att vi kan uppdatera registret. Det är också bra om du lägger till info@fightercentre.com som godkänd avsändare i ditt mailprogram.

Terminsstart fortsättare och upp
Från och med den 12 augusti kör höstterminen igång för fortsättare och upp.

Nybörjarstarten
Från och med den 26 augusti för nybörjare. Be gärna intresserade kompisar att göra en intresseanmälan!

Fb-grupper
Samtliga idrotter på centret har Fb-grupper. Där postas regelbundet information, uppdateringar om tävlingar och man kan ställa frågor med mera.

E-post
Om du är aktivt tränande på Fighter Centre så kommer du få e-post om denna information inom några dagar. Om du inte fått det så kolla ditt skräppostfilter. Lägg gärna till info@fightercentre.com som godkänd avsändare i ditt mailprogram. Har du bytt e-post? Maila gärna oss så att vi kan uppdatera registret.