Resultat Wetterslaget

Fighter Centre Kickboxning fick till fina matcher och 2 vinster på Wetterslaget i Jönköping.

Matchreferat från Anna Johansson:

”Daniel är först ut av våra fighters och han går in och gör en mycket fin kickboxningsdebut.Han matar stora volymer av slag och sätter fina lowkicks mot motståndet.I rond 3 växlar Daniel upp när motståndet blir trött och BAM, vinsten är hans.Näst på tur är Malusi som går sin 2a fullkontakts match och möter motstånd från hemmaklubben.Det är en tung match med två märkbart trötta grabbar som krigar i ringen. Efter ett par tuffa ronder står Malusi slutligen som segrare med 3-0!Antonio är sist ut av våra fighters. Tyvärr drar sig tilltänkta motståndaren ur matchen på plats, men arrangören lyckas skaka fram en annan motståndare.Motståndet är snabbt och pepprar tekniker, men Antonio behåller sig lugn matchen igenom.Dessvärre blir det en förlust, men debuten är gjord och vi har nya erfarenheter med oss i bagaget.Bounce right back! Ännu en rolig tävlingsdag till ända och nya erfarenheter med oss hem till centret.Stort tack till coacherna Lollo, Clara, Lisen och Anna och till vår poängdomare Sarah (saknas på bilden)Vi vill även tacka våra tillresta klubbkamrater som hejade på och Johan från Bulldog Training Center som med kort varsel tog sig an en match mot en av våra taggade fighters. ”

Publicerad: