Resultat Rookie Rumble 9th edition

Lördag 26 mars var det kickboxning på hemmaplan då Rookie Rumble 9th edition hölls i Hammarkullen.

Fighter Centre Kickboxning hade flertalet fighters på plats: Nikola Dejanov, Jesper Ljung, Linnea Weinz, Camilla Megumi Hensenius, Malin Gustafsson och Kevin Kev.
Nedan matchreferat från Pauli Stenunge och Anna Johansson:

  • Camilla Megumi Hensenius är först ut och debuterar i matchsammanhang och gör en grym debut. Tyvärr räcker det inte hela vägen utan blir en förlust på split decision. Camilla skall vara mycket nöjd med sin insats 👊🏼
  • Jesper har match nr fem och vinner med 3-0. Tuff match direkt från start med hård kontaktgrad. Jesper jobbar på metodiskt med lowkicks och tar stabilt med sig segern. Nu laddar vi om till nästa match! 👊
  • Linnea Weinz är nästa kvinna in i ringen. Stark insats mot en duktig motståndare. Det är mycket vilja mellan tjejerna och Linnéa gör en textbook-blockeringen + kontring av en push kick. Matchen resulterar dessvärre i en förlust. Bounce right back! 👊🏼
  • Nikola gör en fin teknisk match och behåller lugnet rakt igenom när motståndaren vevar. Delat domslut 2-1 och tyvärr förlust. Men mycket fin debut!! Bounce right back 😎
  • Kevin går in och kör dagens första fullkontakt för FC, K1 mot en gammal rival. Första ronden är mycket jämn men i rond 2 tar Kevin över och sätter många fina low kicks som ser smärtsamma ut. Tiden går och Kevin står som vinnare med 3-0.
  • Malin är nästa fullkontaktsfighter på tur och gör sin LK debut. Strålande match från start till stopp där Malin har hårda snygga tekniker. Hon blandar fint med low kicks, push kicks och boxning och står slutligen som segrare med 3-0. Mycket fin fullkontaktsdebut! 👏🏼
  • Jesper går sin andra match som även den är riktigt tuff och hård. Jesper får ta emot några hårda smällar men visar att det inte stoppar honom. Han fortsätter framåt och vinner även denna match.
  • Sista matchen för dagen går Jesper in igen efter kort vila. Han möter en south-paw och det är jämna utdelningar. I andra ronden hittar han utsidan på sin motståndares stance. Jesper växlar upp sista biten när motståndaren är märkbart trött. Vinst även här och mycket välförtjänt guld! 🙂
  • Stort tack och grattis även till Sarah Schmidt som idag har poängdömt hela 18 matcher. Hon har nu totalt 50 matcher dömda och kan titulera sig B-klass domare och får lov att döma SM 🥳

Gött jobbat idag allihopa!
Stort tack till våra coacher och medhjälpare Martin Koll, Pauli Stenunge, Malusi Sjögren, Adam Björkquist, Marcus Larsson och Allen Listo.
Tack även till er andra från Fighter Centre som kom upp och hejade 👏🏼

Publicerad: