SMguld och två SMsilver till Fighter Centre Kickboxning

Fighter Centre plockade flera SM-pokaler på Kickboxnings SM i Ängelholm

Adam summerar dagen:

Fighter Centre ställde upp med fem fighters. Anna, Paula, Malin, Marcus och Nima.
Alla behövde kriga rejält för att få sina vinster, Malin, Anna och Paula vinner sina första matcher.

Nima möter riktigt hårt motstånd sin första match och fick visa sin krigarsjäl men det räckte inte hela vägen. Han drar även på sig en skada som gör att han avstår från sin andra match han skulle gått.

Anna, Malin och Paula tar sig alla vidare till SM-final i sina respektive viktklasser.

Först ut är Anna som möter betydligt tyngre och längre motstånd krigar in i det sista men räcker tyvärr inte hela vägen. Men Anna tar hem ett SM silver!

Paula möter mycket tufft motstånd i sin finalmatch men behåller lugnet. Hon blockerar nästan alla lowkicks och kontrar tillbaka vilket resulterar i en stark 2-1 vinst och är därmed svensk mästare! Stort grattis!

Marcus som skulle gått sista matchen innan galan, står klar och taggad i sin ringhörna men till allas förvåning dyker inte hans motståndare upp. Vi  får förklarat att motståndaren ligger sjuk i körtelfeber.  Mycket snopet när man taggat och väntat på fight i över 7 timmar!!!

Malin får sin finalmatch flyttad till SM galan som började senare på kvällen och får gå ut till ringen med rökmaskin på full kraft tillsammans med tonerna av Kapten Röd. Malin möter en otroligt duktig motståndare som nyligen vunnit VM och Malin får rejält med näsblod under matchens gång. Otroligt starkt kämpat i en helt ny miljö men förlorar tyvärr sin match. Malin kammar hem SM silver!

Stort tack till våra coacher Jimmy, Jimmie, Martin, Martin och Adam som var på plats och ledde våra fighters till seger. Speciellt tack till Martin Koll som följde med som poängdomare och lyckas även vara med och coacha i de matcherna han fick tid till!

En mycket lång och tuff dag för våra fighters men också otroligt kul för alla inblandade!
Kul också att se det härliga supportergänget som åkt ner för att heja fram våra kämpar!”

Från vänster; Malin, Paula, Anna

våra SM medaljörer: Paula, Malin, Anna

Publicerad: