FIGHTER CENTRE SÖKER MER PERSONAL - Fighter Centre Göteborg

FIGHTER CENTRE SÖKER MER PERSONAL

Arbetet omfattar att stå i receptionen samt extra arbete vid olika evenemang och aktiviteter.

Fighter Centre fortsätter expandera och söker därför mer personal. Arbetet omfattar att stå i receptionen vid terminsstart samt vid olika evenemang och aktiviteter. Även regelbundna schemalagda kvällar kan bli aktuellt. Förutom att hjälpa medlemmar och intresserade till rätta är det en hel del administration.

Med över 2100 medlemmar och 1500 kvadratmeter dedikerade till fighting så är Fighter Centre ett av världens största träningscenter inriktat på kampsport. Här finns några av Sveriges bästa klubbar, såväl proffs- som amatörvärldsmästare och ett flertal landslagsmedlemmar i olika idrotter. Fighter Centre är en spännande arbetsplats då verksamheten ständigt utvecklas.

Om du är intresserad av jobbet skicka gärna CV och personligt brev till info@fightercentre.com

,

Publicerad: