Kristina 2:a på EM

Kristina Jelenic tog sig för tredje året i rad till final på EM.Det blev som vanligt en tufft i -58kg klassen och Kristina lottades på den starkare halvan av stegen.Det blev vinst över England, Ryssland och Skottland. För andra gången i rad slog hon ut Julia Cross som länge var en en omöjlig motståndare för Kristina.I finalen så mötte hon den regerande världsmästarinnan Lopez från Tyskland. Kristina gjorde helt rätt saker men hade inte riktigt ringdomaren med sig i matchen. Det blev för många varningar och minuspoäng för att kunna vinna mot en såpass bra motståndare.

Kristina tog sig dessutom dagen efter till final i lagsparring. Svenskorna slog Ryssland, Finland och Rumänien innan de återigen ställdes mot Polen i final.Polen blev för starka och vann efter fyra matcher. Med tanke på läget i laget innan finalen så gjorde de en riktig bra insatts.

Publicerad: